pályázatíró cég

Egy jó pályázatíró cég manapság aranyat ér. A pályázatírás rendszere, mint minden más, folyamatos átalakuláson megy keresztül annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban egyre automatizáltabb rendszerek váltak elérhetővé. A jó pályázatíró cég megtalálása nem könnyű feladat – hasonlóan egy jó szakipari kivitelezőhöz.

A hazai pályázati környezet a kiszámíthatatlansággal és követhetetlenséggel (néhol nyelvezeti, néhol jogszabályi) is vádolható, amely már első ránézésre – és olvasatra is elbizonytalanítják az érdeklődőt.

De vajon laikusként hogyan döntsük el egy cégről, megbízottról, hogy kellő szakértelemmel és precizitással végzi el az elvállalt feladatot, és nyeri meg a pályázati összeget. Pedig nem árt tudni, hogy a pályázatíró kiválasztásával csak a küszöbön jutottunk túl, hiszen a sikeres támogatás birtokában még hátra van a lebonyolítás és az utánkövetési időszak is, valamint meg kell találni azt, aki a pályázatért felelni fog.

Az uniós és hazai források kedvező támogatási lehetőséget biztosítottak az elmúlt hétéves ciklusban, és várhatóan a 2021-2027-es időszakban is. Nem véletlenül, hogy a piacon számos cég tevékenykedik. A pályázatíró cég kiválasztásakor érdemes körültekintéssel eljárni, így fontos, hogy előzetesen győződjünk meg, hogy az adott cég rendelkezik-e weboldallal.  A weboldal a referenciák mellett arról is informál, hogy milyen feltételek mentén vállalja a megbízást, nevezetesen biztosít-e például ingyenes konzultációt. Ennek azért lehet jelentősége, mert míg általában az igényfelmérés, és az előminősítés ingyenes, addig a pályázat írása már gyakran kizárólag sikerdíj fejében rendelhető meg. Szánjunk időt a referencia munkák áttekintésére, és ellenőrizzük le, hogy számlaképes-e a vállalkozás.

Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin