Mirage Tower

A Mirage Tower egy szabad tulajdonú fejlesztés, amely Szingapúrban a Kim Seng úton található. Az 1997-ben épült társasház a Tiong Bahru metrómegálló közelében 33 emeletével magasodik a környezetéből. A tetejéről csodálatos a kilátás az egész városra. Az ingatlan közelében van a forgalmas Orchard út és a Great World City. A Mirage Towerben az apartmanok mellett található 24 órás biztonsági szolgálat és számos sportlétesítmény.

Szingapúr egyik fő építő és beruházó cége, a City Developments Limited portfóliójához tartozó condomínium épületét 1997-en adták át, 248 lakóegységet és fedett gépjárműparkolót foglal magában.

A projekt tulajdonosa, amely egy globális ingatlanüzemeltető társaság, amely hálózata világszerte  működik. Sokrétű portfóliója lakó és iroda célú ingatlanokat, szállodák és apartmanok mellett integrált fejlesztéseket és bevásárlóközpontokat foglal magába.

A condominium egytől négy hálószobás apartmanokból áll. Emellett széleskörű sportolási lehetőséget nyújtanak a létesítményei, például úszómedence, gázlómedence, jakuzzi, épített tűzrakó hely, fitnesz, tornaterem.

Az ingatlan közelében, néhány buszmegállónyi távolságra van a Tiong Bahru vasútállomás, és a környékről jó a tömegközlekedés.

A környék bővelkedik helyi és nemzetközi iskolákban is, de mindezek mellett számos étterem, bank és szupermarket található. A Great World City bevásárló központ kis távolságra van, amely ingyenes transzferjárattal közelíthető meg.

Az üzleti negyed, az Orchard út úgy negyed órás autózással érhető el a Havelock és a Paterson úton keresztül.

Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin