iroda

Sok előnye van annak, ha valaki saját vállalkozást indít. Ilyenkor nem csak azzal tud foglalkozni, ami valóban érdekli, de arra is lehetősége van, hogy saját maga ossza be a munkaidejét. Természetesen nem csak móka és kacagás egy saját cég irányítása és fenntartása, hiszen számos kiadással és persze lemondással is járhat a vállalkozásunk irányítása. Vannak olyan esetek amikor akár az otthonunkból eltudjuk intézni a cégünk ügyeit, hiszen meg vannak a szükséges eszközök az ingatlanunkon belül is, ám számos olyan alkalom adódhat, amikor bizony szükség lehet egy jól felszerelt és szépen berendezett irodára.

Abban az esetben, ha valójában nincs szükségünk fixen egy irodára, igencsak költséges lehet mégis egész évben bérelni egyet, és fizetni a vele kapcsolatos egyéb költségeket is. Célszerű lehet megfontolni azt a lehetőséget, hogy csak akkor bérlünk magunknak egy iroda helyiséget, amikor arra ténylegesen szükségünk van. A közösségi irodáknak számos előnye van! Az FRoffice közösségi iroda szerint a munkavállalók „az éppen végzett munkafolyamat típusától függően közösen, de akár elszeparáltan is dolgozhatnak.” Azt is meg kell említeni, mint előny, hogy az olyan helyen, mint a linken elérhető FRoffice, rugalmasan lehet kibérelni az irodákat, melynek időtartama néhány órától akár egy évig is terjedhet. Náluk nem csak a közösségi helyiségek kényelmesek és jól gépesítettek, de az irodák, tárgyalók is a legjobb számítástechnikai eszközökkel vannak ellátva, így gond nélkül le lehet vezényelni akár egy prezentációt is.

Az FRoffice közösségi irodák előnyei között szerepel az is, hogy olyan központi helyen találhatóak meg Budapesten, a város szívében, amit akár tömegközlekedéssel, akár saját gépjárművel is könnyen meg lehet közelíteni. Egyértelműen fontos szempont szokott lenni egy bérleti konstrukciónál az is, mennyire biztonságos az épület. Náluk erre is gondoltak, riasztóval, kamerarendszerrel vannak felszerelve az irodáik, valamint zárható széf is a bérlők rendelkezésére áll. Érdemes felkeresni a weboldalukat, ahol képeken is megtudod majd nézni, milyen exkluzív és igényes helyről is van szó!

Kinek ajánljuk az FRoffice különböző bérleti konstrukcióit? Azoknak, akik bár saját vállalkozásukban tevékenyednek, de mégsem szeretnének mindig otthon lenni a négy fal között, hanem vágynának olyankor egy kis társaságra. Azoknak, akiknek bizonyos alkalomkor lenne csak szüksége egy olyan közösségi irodára vagy tárgyalóra, ahol találkozóit, megbeszéléseit letudja vezényelni, vagy csak nyugodtan tud dolgozni. Náluk te határozhatod meg, hogy mennyi időre van szükséged egy jól felszerelt közösségi irodára, egy tárgyalóra, vagy esetleg tréning helyszínre, ők rugalmasan alkalmazkodnak az igényeidhez. Az árakról weboldalukon tudsz érdeklődni, ahol arra is lesz még lehetőséged, hogy a felmerülő kérdéseidet elküld nekik.

Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin