Aviva módszer

Az egészséges életmód az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kapott. Ennek szerves részét képezi a nemiség megélése, a test átmozgatása és annak megismerése. A titok tehát valahol abban rejlik, hogy minél többet megtudj az általános egészséghez szükséges tényezőkről, életvitelbeli sajátosságokról. Az önismeret részeként a szervezet kiegyensúlyozott működése kiemelt jelentőséggel bír. Az Aviva torna ezt a célt is szolgálja, mintegy kiindulópontként.

A nők és férfiak számára is egyaránt hasznos mozgásforma nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, hormonális eredetű problémákra éppen úgy jó választásnak bizonyul, mint akkor, ha pajzsmirigy betegségekről vagy a sokakat érintett súlyfeleslegről van szó. Az Aviva torna „speciális beszorító és ellazító gyakorlatai támogatják a méh és a petefészek működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet” (forrás: valtozasmuhely.hu). A tornagyakorlatok során élénkül a vérkeringés, ez pedig fokozza a belső elválasztású mirigyek működését. Mivel aktív testmozgásról van szó, így az izomzat erősítése is pozitív hozadéknak számít.

Sokan küzdenek a kiegyensúlyozatlan hormonális viszonyokkal, melynek erős menstruációs fájdalom, nőgyógyászati problémák, meddőség, rendszertelen vérzések is lehetnek a következményei. A speciális tornának köszönhetően enyhíthetőek a mióma, polip, a klimax, vagy például a PCOS tünetei. A vérkeringés fokozásának hála oldhatóak a petevezeték elzáródásai, ami a gyermekvállalást is megkönnyítheti. Nem csak megelőzésre és a tünetek enyhítésére alkalmasak a tornagyakorlatok, hanem a nőgyógyászati műtétek utáni regenerálódásra, gyógyuláshoz is.

A hormonális működés a testsúly alakulására szintén hatással van. A mindennapokat megnehezítő elhízás számos egészségügyi kockázatot hordoz magában, ezért nagyon fontos, hogy a normál súly elérésének irányába mihamarabb elindulj. A speciális Aviva torna lehetőséget kínál saját tested megismerésére, az öngyógyító folyamatok beindulására, miközben a testsúly csökkenése is elindulhat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hormonális rendszer optimalizálása az egész életminőségre pozitív hatással van. A jelenleg online foglalkozások keretein belül elérhető torna kitűnő választásnak bizonyulnak az egészség megőrzéséhez, helyreállításához és a jó közérzet megteremtéséhez. Tegyél magadért és életminőséged javításáért hagyományos, jól bevált gyakorlatokkal, szakember vezetésével!

Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin