kőműves Budapest

Ha eddig azt gondoltad, hogy a kőműves keresés nehézkes, számos kihívást rejtő hosszadalmas folyamat, és rengeteg kihívással kell szembenézned, mire megtalálod a megfelelő szakembert, akkor ezt mindenképp meg kell cáfolnunk.

Nem lehetetlen küldetésről van szó, sőt! A Jószaki weboldalon, az értékelt szakemberek gyűjtőoldalán a keresés és kiválasztás nem csak gyors, hanem eredményes is. Ha beírjuk a keresőbe, hogy “kőműves Budapest”, akkor a rendszer kilistázza a fővárosban és környékén dolgozó szakikat. Sőt, ha a konkrét feladatot is megadjuk, akkor rögtön árajánlatot is kapunk tőlük e-mailen.

Honnan tudhatjuk, hogy nem megbízható kőművessel van dolgunk? Íme, három fontos jel!

Napokig nem veszi fel a telefont

Természetesen bárkivel előfordulhat, hogy nem elérhető telefonon, amikor beszélni szeretnénk vele. Az viszont gyanús, ha sokszori hívás után sem tudod elérni az illetőt. Az ugyanis azt jelentheti, hogy szándékosan nem akar veled beszélni. Például mert mégsem tudja elvállalni a munkát és ezt nem akarja közölni. Ilyenkor nem érdemes tovább vesződnöd vele, nézz inkább másik szakember után!

Nem jön, amikor megígérte

A kőműves is ember, így vele is megeshet, hogy nem tud odaérni a helyszínre, amikor megígérte. Arra azonban nincs mentség, ha erről nem szól és úgy eltűnik, hogy utána napokig, hetekig nem is hallunk felőle. Ha ilyen eset megtörténik, akkor az a Jószaki oldalon biztosan marad nyoma, a korábbi megbízók ugyanis nem csak a pozitív, hanem a negatív tapasztalatikat is megoszthatják a szakikról.

Halogatja a szerződéskötést

A szakembereknek általában nem erősségük a papírmunka, amibe többek között a szerződéskötés is beletartozik. Ha első alkalommal valamilyen oknál fogva nem hozza magával, vagy nem küldi át az iparos a szerződést, akkor az még elnézhető neki. Ha viszont ezt követően sem történik semmi ez ügyben, akkor nem feltétlenül ő a mi emberünk.

Ha a Jószaki oldalon a “kőműves Budapest” kulcsszavakkal keresel, ne felejtsd el elolvasni a kőművesről szóló véleményeket! Ott ugyanis hamar kiderül, ha valaki nem megbízható.

Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin