biztonsági kamerarendszer

A kiváló minőséget reprezentáló, megbízható kültéri biztonsági kamera rendszer azon területek megfigyelésében tesz jó szolgálatot, ahol az időjárási viszonyok szélsőséges értékeket is mutatnak. Gondoljunk csak bele: azok a berendezések, amelyek minőségükben középkategóriásak, kizárt, hogy az erős UV-sugárzás, eső, fagy és szálló por jelenlétében is maximálisan teljesítenek majd.

Tehát kizárólag azok a biztonsági kamera rendszerek váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, amelyek időtálló és strapabíró burkolattal rendelkeznek.

Célkeresztben az IP-védelemmel ellátott burkolat

Az IP (Ingress Protection) védelemmel ellátott burkolatú egységek páratlan módon állják a sarat még a legmostohább környezeti viszontagságok közepette is. Jöhet erős szél, zivatar vagy égető napfény, a biztonsági kamerák kényes elektronikus alkatrészei garantáltan biztonságban vannak az IP-védelmű burkolatban.

A megbízható forrás a vevői elégedettség záloga

Annak érdekében, hogy a kültéri biztonságtechnikai berendezéssel maximálisan elégedettek lehessünk, annak kifogástalan minősége mellett, fontos fokozott figyelmet szentelni a szóban forgó rendszer telepítésével foglalkozó csapat nívójára is. Amennyiben kizárólag a kompromisszumok nélküli minőséggel vagyunk hajlandók beérni, szavazzunk bizalmat a kifogástalan renoméval rendelkező Alarmdirect profi gárdájának.

A prémium színvonalú biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával és telepítésével foglalkozó csapat hihetetlen népszerűsége nem a véletlen műve: az Alarmdirect termékpalettáján található berendezések kivétel nélkül nemzetközileg is elismert márkáktól származnak, azok telepítése pedig a lehető legmegbízhatóbb körülmények között történik. A gazdag műszaki tartalommal operáló termékpaletta a legnépszerűbb típusokat tartalmazza. Ezek a biztonsági kamera rendszerek a burkolatukat tekintve 4 típusba tartoznak: fémházas kompakt-, dóm-, box- és speed dóm.

Kiknek ajánlott a biztonságtechnikai rendszerek telepítése?

Mindenkinek, aki nem hajlandó alkut kötni a teljeskörű biztonság vonatkozásában. A kültéri rendszer a családi otthonok, társasházak mellett, a parkolók, céges objektumok megfigyelésében is kitűnő szolgálatot tesz.

Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin