tároló bérlés

Az elmúlt években tapasztalt ingatlanpiaci helyzetben óriási kincs olyan lakást találni, ami minden szempontból megfelel az elvárásaidnak. Ám még, ha rá is találtál, szinte kizárt, hogy zökkenőmentesen le tudjon folyni az adásvétel és a költözés folyamata. Mindig becsúszik valami, amin aggódhatsz. Csökkentsd minimálisra a rizikófaktorokat, például tároló bérlés segítségével!

Létezik, hogy költözés során semminek nem veszik nyoma?

Rengeteg a doboz, a zsák, de még a bőröndök és táskák is csordulásig vannak pakolva. Tipikus ilyenkor, hogy valamire hirtelen szükséged lenne, de elképzelni sem tudod, hogy a több tucat doboz közül melyikben lapul.

De sajnos az is mindennapos probléma költözéskor, hogy egy doboz még ugyan útnak indul a régi lakásból, de már nem érkezik meg új otthonodba. Soha nem fog kiderülni, hogy hol csúszott hiba a folyamatba, de már nem lesz meg.

A legjobb, amit tehetsz, ha még költözés előtt biztonságba helyezed a legfontosabb értékeid! Tedd őket egy megbízható tárolóhelyiségbe, ahonnan majd tökéletes állapotban veheted elő, ha eljött az ideje. A tároló bérlés megbízható és költséghatékony módját nyújtja a rövid távú raktározásnak.

Mi legyen a bútorokkal a felújítás idejére?

Mindenki szereti a felújítást költözés előttre időzíteni, de nem mindig van erre lehetőség. Kisebb felújítást már a lakásban lakva is el lehet végezni, így ha a korábbi otthonod el kell hagynod addigra, nincs más választásod.

Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy mi legyen a bútorokkal ezalatt az idő alatt. Hacsak nem szeretnéd a lakásban kerülgetni, és ide-oda tologatni őket, kell egy biztos hely, ahol megpihenhetnek. Egy nagyobb méretű tároló bérlése erre is remek megoldás, ráadásul sok bútor raktár kínálatában különféle alaprajzú raktárszobákat is találsz, hogy még egyszerűbb legyen a rendszerezés.

Új lakásba új bútor dukál – De mi lesz a régi sorsa?

A költözés remek alkalom arra, hogy régi berendezésed modernebbre cseréld. A feleslegessé vált bútorokat eladhatod, de ha szeretnéd inkább eltenni őket szükség esetére, ismét jól jöhet a tároló bérlés lehetősége. Az Euro Mini Storage raktár bérlés szolgáltatásaival hosszabb időszakokra is kedvező feltételek mellett találsz rá a legjobb megoldásra.

Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin