kávégép vásárlás

A hétköznapokat el sem tudjuk képzelni kávézás nélkül. A kávészünet többet jelent a dolgozóknak, mint elsőre gondolnánk. A kávézás javítja a teljesítményt, kikapcsol, amivel megszakítjuk egy rövid időre a munkát. Ilyenkor szusszanhatunk egyet és beszélgethetünk a kollégákkal. A legfinomabb kávék elkészítéséhez már nem csak kávégépet vásárolhatunk, hanem bérelhetünk is. A bérlés együtt jár számtalan előnnyel, ilyen a kiszállítás, szervizelés, kiegészítők biztosítása. Jól látható, hogy egy igazán színvonalas szolgáltatást nyújt a közösségi kávézáshoz. Ha eldőlt, hogy szükségünk van professzionális kávégépre, felmerülhet a kérdés, hogy az irodába béreljünk vagy inkább vásároljunk kávégépet?

Kávégép bérlés előnyei

Bosszantó tud lenni, amikor mi kerülünk a kávégép előtt sorra, és éppen akkor ürül ki a gép víztartálya, vagy fogy el a kávé. A mozgalmas hétköznapokban nem mindig sikerül a kollégáknak a kávégépre is odafigyelni, ilyenkor ajánlott egy teljes körű kávégép szolgáltatást igénybe venni. A legtöbb esetben minőségi kávé csomagokat is rendelhetünk a bérlés és szervizelés mellé, ezzel pedig megoldódik az irodai kávéhiány! Nem kell többé a beszerzéssel foglalkoznunk, és egész nap a munkánkra tudunk koncentrálni.

Cégek számára ideális a bérlés

Az irodában nagyon praktikus egy professzionális kávégép kihelyezése, hiszen a tárgyalások előtt sokan szeretnének felfrissülni egy nagy adag koffeinnel. A kávézás lehetősége az ügyfeleknek is kifejezetten vonzó, ha egy hosszabb megbeszélésre érkeznek. A minőségi kávézás kulcsfontosságú egy modern stílusú irodai környezetben.

Stílusos környezet garantálva

Mindenki a saját kedvenc bögréjéből szereti inni a napi kávé adagját, de a kávégép bérlése mellett rendelhető papírpohár, csésze, csokifalatka, igény szerint még babzsák is beszerezhető a pihenő részlegre. A minőségi kávézás egy igazán kreatív irodai környezetet biztosít a cégek számára.

Gyors szervizelés

Az irodai professzionális kávégépek megbízhatóak, azonban minden gép esetében előfordulhat meghibásodás. A kávégép bérléssel foglalkozó szolgáltatók ezekre az esetekre is felkészülnek. Amennyiben szükséges, a lehető leggyorsabban orvosolják a problémákat. A szolgáltató a következő munkanapra cseréli a kávégépet, ameddig a szervizeléssel nem végeznek. A legtöbb szolgáltató 0-24 órás ügyfélszolgálatot biztosít, hogy bármilyen felmerülő problémát azonnal fogadni tudjanak.

Miért éri meg hosszú távon kávégépet bérelni?

  • folyamatos működés
  • rendszeres karbantartás
  • professzionális gép
  • gyors javítás vagy csere

Milyen területre előnyös kávégépet bérelni?

  • irodákba
  • építkezésre
  • gyárba
  • nagy létszámú cégekhez
  • intézményekbe
  • rendezvényre

Érdemes hosszútávú megoldásban gondolkodnunk, ha cégként nagyobb létszámú dolgozói állománnyal rendelkezünk. A kávégép vásárlása több problémával járhat, nem praktikus megoldás a közösségi kávézás esetében. Viszont, akár bérelünk, akár vásárolunk kávégépet, mindkét esetben a hangsúly a kávészüneteken van. Ne felejtsük el, hogy kiegyensúlyozott dolgozó sokkal hatékonyabban dolgozik, ehhez pedig biztosítanunk kell a kávézáshoz szükséges feltételeket. Ha szeretne nagy teljesítményű professzionális kávégépet beépíteni a céges büdzsébe, nézzen körbe az irodaikave.hu ajánlatai között!

Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin