Hotel Kikelet Pecs

A Mecsek-hegység egyik legszebb részén, – közvetlenül Pécs belvárosa fölött, mindössze 5 percnyi autóútra a fõtértõl – található a magyar mediterrán vidék egyik legszebb szállodája, a négy csillagos Hotel Kikelet, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra és a környezõ hegyekre.

A szálloda múltja
A Kikelet szálloda 1936 óta található a jelenlegi – mûemlék védelem alatt álló – épületében, hiszen kiváló, máig ható reklámot kapott a következõ évben a szállodában forgatott és róla készült, nevét is viselõ Hotel Kikelet címû, nagy sikert aratott filmen keresztül, melyben neves magyar színészek – Páger Antal, Tõkés Anna, Turay Ida, Kabos Gyula – játszották a fõszerepeket.

Szobai szolgáltatások
A csaknem teljes körûen felújított háromszintes mûemlék-szállodában 33 szoba áll a vendégek rendelkezésére, és a legtöbb szoba panorámával és mediterrán terasszal nyújt felejthetetlen perceket és élményt a szállodába látogatóknak.
2009-ben egy újabb, 30 szobás épületrésszel, konferencia termekkel, borpalotával és szépségklinikával bõvül a szálloda.
Jelenleg
Standard kétágyas szobák (21 m2)
Superior szobák (28 m2) és
Apartmanok (42 m2) egyaránt rendelkezésre állnak.
Minden szobában található színes televizió mûholdas csatornákkal, minibár, telefon, Internet.

Vendéglátás
Két, 80, ill. 70 vendéget befogadni képes, gourmand vendégkört megcélzó, megújult étterem, hatalmas Panoráma terasz, exkluzív bortrezor, hangulatos kandallóval kialakított kényelmes szivarsarok, Kikelet Retro Bár.

hotel kikelet pecs

Wellness & Fitness
A közelmúltban 560m2-re növelt területen a részben üvegtetejû wellness részlegben a felnõtteket az elsõ fedett pécsi, szállodai élménymedence várja 28 fokos vízzel, nyakzuhannyal, hát- és derékmasszírozó befúvókkal. A gyermekeknek 30 fokos, tûzkarikás élményelemmel felszerelt külön medence ad lehetõséget az aktív kikapcsolódásra. Ezeken kívül pezsgõmedence, finn szauna, gõzkabin, infra szauna, szolárium, masszázs, kardio gépek, wellness bár, relaxációs csendszoba, bio-sarok, kültéri úszómedence és napozóterasz várja a szállodavendégek mellett a pécsi és környékbeli felfrissülni vágyókat is.

Konferencia és rendezvény kapacitás
Panoráma terem 110 m2
Vasarelly terem 105 m2
Csontváry terem 32 m2

Technikai eszközök: • LCD televízió,
• Hangtechnika, keverõ-erõsítõ, hangfalak, mikrofonok,
• video, projektor,
• írásvetítõ, ISDN lehetõség,
• internet- elérés, telefon, fax,
• flip-chart tábla, pin-wand,
• sötétíthetõ termek (természetes fénnyel).

Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin