Jelasity Radován erste bank elnök
Átadták az Év menedzsere elismeréseket: a menedzserszövetség Év Menedzsere Díjának kitüntetettje Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója lett. A szövetség szombaton immár 29. alkalommal rendezte meg az Év Menedzsere díjátadó gálát.

A Menedzserek Országos Szövetsége a díjat olyan kiemelkedő első számú vezetőnek ítéli oda az előző évben elért kimagasló üzleti és vezetői eredményei alapján, aki a pályája során nem kizárólag az üzleti sikereket helyezte előtérbe, hanem hosszú évek alatt olyan társadalmi felelősségvállalásról tett tanúbizonyságot, amely példaértékű lehet mindenki számára.

Az Év Menedzsere Életműdíj 2023. évi kitüntetettje Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. elnök-vezérigazgatója. Az Év Női Menedzsere Különdíj 2023. évi kitüntetettje Juvancz Beáta, a BlackRock ügyvezető igazgatója.

Az Év Menedzsere a Társadalomért Különdíj 2023. évi kitüntetettje Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. ügyvezető igazgatója, a budapesti iroda vezetője. A Kék Innovációs Különdíj 2023. évi kitüntetettje pedig Jamniczky Tímea, a JCDecaux Hungary vezérigazgatója lett.

Az Év Fiatal Menedzsere Díj 2023. évi kitüntetettje Szabados Márk, a Mogyi Kft. ügyvezető igazgatója lett.

A Környezettudatos Gazdaságért Különdíj 2023. évi kitüntetettje Simon Anita, az ALTEO Nyrt. fenntarthatóságért és körforgásos gazdaságért felelős vezérigazgató-helyettese, a Jövő Menedzsere Különdíj 2023. évi kitüntetettje Fazekas Bálint, az Euronics/Vöröskő Kft. tulajdonos-ügyvezetője lett.

MTI

Kiemelt kép: Jelasity Radován, a Magyar Bankszövetség elnöke beszédet mond a fennállásának 35. évfordulóját ünneplő szövetség konferenciáján Budapesten, 2024. május 10-én. (Fotó: MTI/Purger Tamás)

, , , ,
Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin