ablakcsere

A műanyag ablak Budapesten is a legnépszerűbb. Emlékszik még azokra az időkre, amikor csak a fa ablakkeret létezett? Évente kellett festetni, nem volt biztonságos és még az esőtől is óvtuk. Ma már szerencsére ezeket a kereteket felváltotta a modern, újkori társa – a műanyag ablak. Lássuk mik azok a szempontok, amelyekben a műanyag ablakkeret győzedelmeskedik a fa keretek felett!

Egyszerű tisztítás – hosszabb élettartam

Könnyen lehet tisztítani a műanyag ablakokat a fa társaikkal ellentétben és az élettartamuk is sokkal hosszabb. Nem kell évente mázolni és ennek ellenére is megőrzi minőségét. Az eső, hó és jégeső sem tud kárt tenni ezekben a műanyag keretekben!

Korszerűbbé válhat otthonunk

A mostani, modern ablakok segítségével jóval korszerűbbé válhat otthonunk. Az üveglapok száma háromszorosára nőtt és a rétegek közötti helyet nemes gázokkal töltik fel. Amellett, hogy kiválóan szigetel, véd minket a káros UV sugárzástól is. Hosszú távon nagyon megtérülő befektetés az ablakcsere, ezek az ablakok már úgy vannak kifejlesztve, hogy a hőtartóképességük maximális, így nem engedik kiszökni a meleget. Szigetelőképességüknek köszönhetően pedig a hideget sem engedik be. Így nem kell aggódni ezentúl a fűtésszámlákon sem!

Számtalan újítással rendelkeznek a mostani ablakok, ezek által korszerűbbé válhat otthonunk, így többet is érhet. Ha eladáson gondolkozunk, érdemes korszerű nyílászárókkal felszerelni az eladásra kínált otthont, mert így drágábban lehet eladni.

ablakcsere

Kényelem és költségtakarékosság felsőfokon

Valljuk be, hogy a takarékosság mellett, a kényelem sem utolsó szempont. Olyan nyílászárókat is választhat már, ami igazi luxus érzetet kelt otthonában! Képzelje el, hogy reggel felébred a hálószobájában és egy hatalmas ablak tárul Ön elé, gyönyörű kilátással. Ezek az új nyílászárók már különböző technológiákkal vannak ellátva, már telefonos applikáción keresztül tudjuk becsukni és kinyitni, vagy lehúzni a redőnyt. Akár az ágyunkból, vagy akár az otthonunktól távol.

Biztonságérzet a maximumon!

Ezek az újfajta nyílászárók olyan biztonságtechnikai elemekkel is fel vannak szerelve, ami a nemkívánatos személyektől is megvéd minket. Ezeket a nyílászárókat nem lehet csak úgy feltörni és az üveglapok is edzettebbek a korábbi ablaküvegeknél, így éjszakánként nyugodtabban alhatunk.

A műanyag ablak számtalan előnnyel bír, költségtakarékos, esztétikus, biztonságos és hosszú távon egy megtérülő befektetés. Műanyag ablak Budapesten? Nem akadály, kérjen ajánlatot még ma!

Kapcsolódó cikkek
Latest Posts from Manager Magazin